Vi välkomnar Peter till oss

Hej,

mitt namn är Peter och jag är 36 år. 

Snickeriintresset ärvde jag av min farfar som gav verktyg i julklappar istället för leksaker. Hårda klappar är bäst. 

Jag utbildade mig till möbel/designsnickare i gymnasiet, men inte långt efter examen började jag pula med Fönster. Det visade sig att Fönster var ett kall. Jag har lång erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom fönster och dörrar, men trots det ser jag fortfarande glädjen i att utvecklas ännu mer. 

Jag har massvis med intressen, men ingenting slår att få busa runt med min fru och 2 barn. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Offertförfrågan

Fanstastiska Fönster erbjuder allt inom montering och försäljning av Fönster och Dörrar, välkommen!

© 2023 Fantastiska Fönster | All Rights Reserved |
Hemsidan är skapad av Logofactory

Offertförfrågan